Iraqi Reacherer Repositories
  • Home (current)
  • Collections
  • اسم الجامعة
  • الوصف التعريفي
  • المجال العلمي
  • التصنيف القياسي للموضوع
  • سنة اعداد البحث
  • لغة البحث
  • حالة النشر
  1. Home
  2. Creator info
  3. ضياء فالح عبد الله حلو الفكيكي
  4. Go
  • Found 23 results ...
  • تقييد أنزيم الالفا اميميز المنتج من مالت الشعير المحمي بألجينات الكالسيوم -
    By: ضياء فالح عبد الله حلو الفكيكي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • تقدير كمية و نوعية الأحماض الدهنية في دهن حميب الماعز بتقنية كروموتوغ ا رفيا الغاز المتصل بمطياف الكتمة GC-MS و مقارنتها مع الأحماض الدهنية في دهن حمي
    By: ضياء فالح عبد الله حلو الفكيكي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Extraction , Purification and Characterization of alpha- amylase from germinated Sorghum seeds
    By: ضياء فالح عبد الله حلو الفكيكي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Extraction and Diagnosis of Compounds of Phenolic Compounds from thePlanthenna (Lawsoniainermis)and Assess Their Effectiveness as Antioxidants
    By: ضياء فالح عبد الله حلو الفكيكي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Effect of Adding Lipase and Ovalette Improver on Rheological Properties, Sensory Evaluation and Storage Stability of Loaf
    By: ضياء فالح عبد الله حلو الفكيكي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Chemical and Physical Characteristics and Fatty Acid Profile of , Some Oil Seeds of Apiaceae Family in Iraq
    By: ضياء فالح عبد الله حلو الفكيكي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Extraction of Essential Oils from Some Types of Umbelifera Family using Microwave-Assisted Water Distillation Journal of Biology
    By: ضياء فالح عبد الله حلو الفكيكي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Phytochemical diversity of fennel landraces from various growth types and origins
    By: ضياء فالح عبد الله حلو الفكيكي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Fatty Acids Composition By (Gc-Ms) And Most Important Physical Chemicals Parameters Of Seed Oil Pomegranate And Grape Seedsjanuary ,
    By: ضياء فالح عبد الله حلو الفكيكي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Extraction and identification of essential oil from Cinnamomum Zeylanicum barks and study the antibacterial activity
    By: ضياء فالح عبد الله حلو الفكيكي
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • ‹
  • 1
  • 2
  • 3
  • ›